En jobbig men lyckad tävlingshelg

I lördags åkte jag och Frida till Skellefteå och deras agilitytävlingar. Vi hade bokat en stuga på campingen men den var trasig så istället fick vi en jättefin lyxstuga med varsitt sovrum. 😀 Trist att vi bara skulle bo där en natt.

DSC_0345

DSC_0346

Vi hann förbi Björkis innan våran klass och Tweet fick ett fint halsband. Det är så skönt att vara i klass 2 med alla hundar, alltid i mitten av dagen. De första loppen kändes jättebra, Tweet var fokuserad och med men svamlade väldigt i slalomet. Daisy nollade sitt lopp och fick sin första agility2-pinne och vann klassen. Andra loppet var det en svamligare Tweet, hon rev hälften av hindrena men klarade slalom 😛 Daisy tvekade på ett hinder och fick en vägran. Vi åkte hem efter våran klass var klar och jag fick någon slags magsjuka eller om jag ätit något dåligt så hela kvällen i den mysiga stugan sov jag bort och tyckte synd om mig själv. Jag var tveksam om jag skulle klara av att tävla på söndagen men det värsta var borta när jag vaknade på morgonen. Lite svimfärdig och orkeslös tog vi oss igenom dagen och det gick strålande, verkar som en bra grej att köra lopp när man inte mår riktigt bra 😀 Eller så gav våran nya klubbjacka tur 🙂 Tweet vann första loppet och fick sin första pinne i klass 2, andra loppet rev hon ett hinder men annars flöt allt på och hon var sådär med utan att bli svamlig som hon ofta blir sista loppet. Daisy nollade både första och andra loppet och fick pinne i båda och vann det ena. Hon är helt plötsligt i klass 3 i hopp lilla fröken, men jag vet inte om matte fixar att komma ihåg en hel klass 3-bana. 😀

Våra söta rosett-tjejer

DSC_0352

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.