Anmälan

Du anmäler dig till en kurs genom att fylla i formuläret nedan. Observera att anmälan är bindande och avanmälan kan göras senast 14 dagar innan kursstart.

Vid för få anmälningar kan kursen ställas in, minsta antal deltagare varierar beroende på om kursen är inomhus eller utomhus. Om kursens planerade datum ändras har du rätt att ta tillbaks din anmälan oavsett hur kort tid det är till kursstart.

Kurskallelse och faktura skickas via mail så var noga med att fylla i rätt adress.

Löptikar är välkomna att delta på alla kurstillfällen utom när de är i höglöp (ca 14 dagar efter första blödningen), då är husse/matte välkommen som observarörer utan hund.

Fyll i dina uppgifter och tryck på ”skicka”. När du skickat din anmälan får du ett bekräftelsemail inom några dagar, har du inte fått någon bekräftelse inom 4 dagar så hör av dig. Kurskallelse och faktura skickas när kursstarten närmar sig och det är klart att det finns nog många anmälda.

 

Vi värnar om dina personuppgifter och följer lagen för GDPR, du kan läsa vår integritetspolicy här!

  Välj kurs:

  Kursens startdatum:

  Ditt namn:

  Din epost:

  Personnr:

  Telefonnr:

  Adress:

  Postnr:

  Ort:

  Hundens namn:

  Ras

  Ålder

  Övrig information

  Godkänner du villkoren att anmälan är bindande. Kostnadsfri avanmälan kan göras senast 14 dagar innan kursstart. Efter det är du skyldig att betala hela kursavgiften även om du inte deltar på kursen. Utebliven betalning av fakturan är inte en giltig avbokning.
  Ja jag godkänner villkoren

  Vill du anmäla dig till nyhetsbrev om aktuella kursstarter?
  Ja tack!