Kurser i Boden

PS Hundnytta drivs i privat regi och inget medlemsskap krävs för att delta på kurserna. Kurserna hålls i små grupper, detta för att alla ska få gott om tid för hjälp och vägledning, och därmed en bra kvalitet.

Alla kurser grundar på belöningsbaserad träning utan korrigeringar, läs gärna mer under “Om mig” om du är osäker på vad det innebär, så att våra mål med kursen blir desamma.

Finns det inget startdatum på kursen du vill gå så kan du göra en intresseanmälan (ej bindande) via mail eller telefon, då meddelas du när en kursstart är planerad. Om flera anmält intresse för en kurs så planeras en kursstart in.

Hela familjen är välkommen att delta på kurs, och alla slags hundar är välkomna!

Vill du ha nyhetsbrev med info om nya kursstarter, registrera din mailadress:

Din epost

Nyhetsbrev hamnar ofta i skräpposten så håll utkik efter första utskicket där, har du inte fått något nyhetsbrev trots anmälning så testa registrera dig igen.

Alla priser är inkl moms.

Aktuella kursstarter:

Rallylydnad grundkurs 18/11

Valpkurs 18/11

Agility privatlektioner: Under sommaren finns möjlighet att boka en timme för agility grund eller fortsättning. Boka en tid som passar dig och träna det du behöver, tillgängliga tider är kvällar från 18.00 och bokas enklast via mail. 450kr/timme